Soe Nsuki in verwachting van zoontje en collega-comedian Lukas Lelie stelt ons op grappige manier pasgeboren zoontje voor
COS
Soe Nsuki in verwachting van zoontje en collega-comedian Lukas Lelie stelt ons op grappige manier pasgeboren zoontje voor
Foto: Photonews

Babyboom bij onze Vlaamse comedians. Lukas Lelie werd zopas voor het eerst papa en Soe Nsuki mag haar eerste kindje binnenkort verwachten.

Soe Nsuki zagen we onlangs nog in 'Waarheid, Durven of Doen' op VTM. Daar had ze haart babybuikje goed verstopt, want op Instagram pronkt de comédienne nu met een prachtig bol buikje. "Voilà, ik heb vier maand niet gepost want ik had het druk met overgeven en zo", grapt Soe.

"Mijn vriend Nikolas en ik verwachten een zoontje in januari. Wij zijn heel gelukkig! Ik vind het raar om dat te posten op een publiek forum maar binnenkort gaat ge me toch zien op den televies met een verdacht zwanger uitziend bol buikske", aldus nog Soe Nsuki.

Amper enkele uren voor Soe had haar collega-comedian Lukas Lelie ook heugelijk nieuws te melden. Hij is recent papa geworden van zijn eerste kindje. Op Instagram stelt hij ons op grappige wijze aan hem voor.

"Dit is een foto van mijn lieve pasgeboren baby en mezelf. (Ik wens mezelf niet herkenbaar met hem online te zetten tot hij oud genoeg is om daar zelf over te beslissen)", grapt hij. Proficiat aan beide koppels!

https://www.instagram.com/p/Ch9_ZFet4cw/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Ch9wGJdNXTx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.