'So You Think You Can Dance'-finaliste Vivian doet emotionele oproep na verlamming door tumor
COS

Op Instagram circuleert een filmpje van Vivian Gomez Cardoso. Zij werd in 2012 tweede in het vijfde seizoen van 'So You Think You Can Dance'.

"Ik ben Vivian en dansen is mijn leven sinds ik 5 jaar oud ben. Het betekent alles voor me", horen we Vivian zeggen in het filmpje. "Ik kan me niet voorstellen dat ik iets anders zou doen. In zekere zin is het de essentie en het doel van mijn leven geworden. Dansen is mijn wereld, maar vorig jaar is mijn wereld veranderd."

"De artsen vonden een tumor in mijn ruggengraat die me vanaf de borst verlamd heeft", vertelt Vivian vanuit een rolstoel. "Het is onzeker of ik ooit zal herstellen. Maar met jouw hulp kan ik alles geven om ooit weer door het leven te lopen of misschien zelfs te dansen."

Vivian en haar familie hebben de crowdfunding 'VivianWillWalkAgain!' opgestart. Daarmee willen ze geld inzamelen om een behandeling in de Verenigde Staten te financieren. Alle opbrengsten die Vivian niet zal gebruiken voor haar revalidatie zullen worden gedoneerd aan Stichting Dwarslaesie Organisatie Nederland.

https://www.instagram.com/tv/CajSUFNP6_s/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.