Slecht nieuws voor Ann Van den Broeck en Stany Crets: Dit is er aan de hand
COS
Slecht nieuws voor Ann Van den Broeck en Stany Crets: Dit is er aan de hand
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck staat al een tijdje niet op de planken. De musicalactrice vecht sinds vorig jaar tegen borstkanker. Op recente scans waren geen kankercellen meer te bespeuren.

Ann Van den Broeck stond kort na haar kankerdiagnose en de start van de kankerbehandelingen nog op het podium tijdens 'Mamma Mia!'. Voor de Winterrevue moest ze verstek laten gaan door de tol die de behandelingen op haar lichaam hadden gehad.

Het was voor Ann wel uitkijken naar dit voorjaar. De actrice zou namelijk in de musical 'You Are My Sunshine' schitteren. Die musical schreef ze samen met partner Stany Crets; Stany schreef het script en zal regisseren, Ann schreef de muziek en zou een van de hoofdrollen vertolken.

De première was voorzien voor april 2023 in Theater Triarte, maar die locatie moest noodgedwongen de deuren sluiten. Voor Ann en Stany zit er niks anders op dan een nieuwe locatie te zoeken. Die vonden ze bij het Fakkeltheater. De musical moest door de wijziging wel met een halfjaar uitgesteld worden.

Aan HLN laat de woordvoerder van Deep Bridge weten dat Anns gezondheid niets te maken heeft met de wijzigingen. "Ondanks dat ze nog in behandeling is, stelt ze het goed en loopt alles volgens plan. Ik zal niet zeggen dat alles rozengeur en maneschijn is, maar het gaat zoals het zou moeten gaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.