Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen erg ontroerd door wat hen is overkomen
COS
Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen erg ontroerd door wat hen is overkomen
Foto: Instagram@maureen_vanherberghen

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker hebben de afgelopen jaren aan hun gezinsgeluk gebouwd. Enerzijds was er de komst van dochtertje Nelle en anderzijds de bouw van hun huis.

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker hebben vaak zelf de handen uit de mouwen gestoken tijdens de verbouwingen. Dat wordt nu geloond, want afgelopen weekend zijn ze verhuisd naar hun nieuwe stekje.

Maureen en Sieg voelen zich meteen erg welkom in de buurt. Daar zit overbuurvrouw Yvonne voor iets tussen.  "Yvonne is negentig en had een plantje bij om ons welkom te heten in de buurt. Hoe lief is dat?", zegt Maureen op Instagram Stories.

Daarnaast had ze ook een USB-stick mee met daarop foto's van de verbouwingen. "Die heeft elke keer als ze hier aan het bouwen waren fotootjes gemaakt om de vooruitgang te laten zien", zegt Maureen. "Wie is er ajuinen aan het snijden?", grapt een ontroerde Sieg.

"Iedereen verdient een Yvonne in da hood", schrijft Maureen nog bij een foto van buurvrouw Yvonne en haar partner. Van een andere buur kregen ze ook al zelfgekweekte groentjes. Wat een fijne buurt!

Meer nieuws

Meer nieuws

.