Sieg De Doncker echt niet blij met vriendin Maureen Vanherberghen: "Geeft mijn privé bloot"
COS
Sieg De Doncker echt niet blij met vriendin Maureen Vanherberghen: "Geeft mijn privé bloot"
Foto: Instagram@maureen_vanherberghen

Sieg De Doncker kroop lange tijd in de huid van Koen in 'Familie'. Nu onderzoekt Siegs real life vriendin Maureen Vanherberghen Koens verdwijning in de VTM-reeks.

Maureen Vanherberghen zit tegenwoordig in 'Familie'? Dan zal ik eens naar haar studio bij Qmusic trekken, zal Sieg De Doncker gedacht hebben. Sieg was donderdag te horen in het programma van Jolien Roets.

Sieg mocht er een cadeautje openmaken. Het is een doos vol bruisballen. "Er is maar één iemand die jullie deze tip heeft kunnen geven. Da's eigenlijk een beetje van mijn privé blootgeven", zegt Sieg.

"Ik geef toe... ik doe wel eens graag een bruisballetje in mijn bad. En er is maar één iemand die dat weet en dat is Maureen. Aangezien die hier werkt, zal zij jullie waarschijnlijk de tip hebben gegeven."

Sieg had zijn geheimpje liever binnenshuis gehouden, maar het cadeau komt dus wel van pas. "Ik ga echt heel graag in bad. Da's echt mijn rustmoment. Zo'n bruisbal erin, da's al van kinds af aan. Mijn ma heeft dat ooit eens in dat bad gesmeten en ik was daar direct verliefd op."

https://www.instagram.com/reel/CpS7i-kvkwh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.