Showbizzwatcher windt er geen doekjes om: “Domme zet als VTM dit niet doet”
WVDS

Het voorjaar is nog maar halfweg en toch hebben we al van een rijkgevulde voorjaarsprogrammatie op televisie kunnen genieten. Het ene programma kende al een groter succes dan het andere. 

“De grote zenders hebben natuurlijk weer ingezet op de gekende succesformules”, laat onze showbizzwatcher Chloë weten. Denk daarbij aan ‘De Verhulstjes’, ‘Château Planckaert’, ‘The Masked Singer’, ‘Boer zkt Vrouw’ of kijkcijferkanon ‘De Mol’.

Verder overlopen we met onze showbizzwatcher de nieuwigheden op de verschillende zenders en hebben we het onder meer over het nieuwe programma op VTM ‘Bestemming X’. 

“Dat is top. Heel slim van VTM om met dit programma op de proppen te komen. Ze zouden er tien jaar aan gewerkt hebben en dat zie je. Het doet af en toe wel denken aan ‘De Mol’. Maar over het algemeen zit het echt goed in elkaar.” 

“Ik denk dat veel mensen al zitten te popelen om zich in te schrijven voor een volgend seizoen. Het zou een domme zet zijn als VTM er geen tweede reeks van bestelt, die moet er echt wel komen”, is het enthousiaste besluit van onze experte.

Verder bespreken we ook nog een aantal tops en flops die passeerden op de Vlaamse zenders. Over één programma is onze showbizzwatcher bijzonder scherp. Bekijk het in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.