Showbizzwatcher slaat iedereen met verstomming over K3: "Die moet Hanne vervangen in België"
WVDS

Nu zwanger K3’tje Hanne Verbruggen rust moet nemen gaat Studio 100 op zoek moeten naar een vervang(st)er of assistent voor de Sinterklaasshows. Diede, die tijdelijk invalt in Nederland, zal niet naar België afzakken. 

De assistent van Marthe en Julia zal maar pas bekend worden gemaakt op het podium van De Grote Sinterklaasshows in het Sportpaleis op 3 en 4 december. Onze showbizzwatcher zet graag al enkele kanshebbers op een rijtje.

Omdat K3 een product is van Studio 100 ligt het voor de hand om eens te kijken welke getalenteerde persoon daar in aanmerking kan komen. “Het feit dat Marthe en Julia ‘assistentie’ zeggen en het niet als een ‘tijdelijke vervanger’ benoemen, doet me toch ergens vermoeden dat het gewoon een figuur uit de show zou kunnen zijn.”

“‘Mega Mindy zou met ons mee op tour kunnen’ zei Julia weken geleden al eens lachend nog voor er sprake was van vervangers voor Hanne. Het zou kunnen dat ze er in de show een draai aan geven dat Mega Mindy altijd al eens een K3 wou zijn.” 

“Met dat verhaal zou nog een andere Studio 100-figuur in aanmerking kunnen komen: Marie Verhulst. Zij lijkt misschien een nóg logischere ‘assistente’. Marie werkt ook al jaren achter de schermen bij K3.”

Daarnaast ziet onze showbizzwatcher nóg enkele opvallende mogelijke invallers voor Hanne. Benieuwd wie zij nog ‘verdenkt’? Bekijk dan de hele video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.