Interview Showbizzwatcher geeft antwoord: Dit gaat er met Chris gebeuren in ‘Thuis’
WVDS
Showbizzwatcher geeft antwoord: Dit gaat er met Chris gebeuren in ‘Thuis’
Foto: VRT

Vrijdag 24 juni was er de grote seizoensfinale van ‘Thuis’. Meer dan 880.000 kijkers zaten op het puntje van hun stoel voor de apotheose van dit seizoen. Spanning, emoties, het was allemaal aanwezig in de seizoensfinale van ‘Thuis’. Stof genoeg dus om over na te praten met onze ‘Thuis’-watcher Patrice.

Wat moeten we onthouden van deze seizoensfinale?

Het belangrijkste om te onthouden is dat er heel wat levens op het spel staan. Tim en Dieter zitten in dat oude gebouw als ratten in een val. Ze zijn vastgebonden terwijl Chris het in brand heeft gestoken.

Bovendien is de ijsman, een handlanger van Chris, er ook nog eens vandoor met Hanne, het dochtertje van Tim. Het ziet er dus niet goed uit voor de hoofdinspecteur.

Dat kan trouwens ook gezegd worden voor Waldek en Kobe. Zij raakten betrokken in een verkeersongeval. De kans bestaat dat ze het niet zullen overleven.

Weet jij of Kobe en Waldek ‘Thuis’ ook effectief zullen verlaten? Is daar bijvoorbeeld al iets over verschenen in de media?

Neen, daar wordt met geen woord over gerept. Dat is ook logisch. Als de kijkers al op voorhand zouden weten wie er vertrekt, dan zou ook de spanning weg zijn.

Vroeger waren er wel regelmatig lekken, nu veel minder. Eerder op het seizoen vertrok Katrien De Becker, die de rol speelde van Tania. Dat zij de soap ging verlaten was niet eerder gesuggereerd in de media.

Het zou dus écht wel kunnen dat Waldek en Kobe het niet overleven. Als dat zo is, zou dat bij Kobe geen grote verrassing zijn want die lijdt aan ALS, bij Waldek des te meer.

Bij ‘Thuis’ houden ze natuurlijk wel van verrassingen. Wat is jou het meest bijgebleven van die seizoensfinale?

Ik vond het een heel vreemde seizoensfinale. Wie niet gekeken heeft, heeft eigenlijk ook niet veel gemist. Er zijn heel veel vragen en geen antwoorden.

Voor heel wat personages dreigt het gevaar om de hoek. Maar hoe het hen zal vergaan ziet de kijker pas in september.

Er is in de seizoensfinale dus een aanzet gegeven naar verschillende cliffhangers, maar ook niet meer dan dat. Het enige wat we weten is dat de ruzie tussen Frank en Simonne is bijgelegd.

Veel fans vragen zich ook af wat er met Chris zal gebeuren? Is die volgend seizoen nog te zien in Thuis, wat denk jij?”

Ik denk het niet. Chris is wel heel ver gegaan door Tim en Dieter levend te willen verbranden. De ervaring leert ons dat als een personage van die extreme dingen gaat doen, het einde om de hoek loert.

Danny Timmermans, die de rol speelt van Chris, zegt dat hij in het najaar nog iets op tv gaat doen. Is dat ‘Thuis’ of niet, dat laat hij in het midden. Het lijkt mij zelfs niet houdbaar om een personage als Chris nog in ‘Thuis’ te laten blijven, na al wat hij gedaan heeft.

Zijn ware aard is naar bovengekomen en dat zal nefast zijn. Chris was voor velen die vriendelijke man van Happy Hour, die dekmantel is hij hoe dan ook definitief kwijt. Dus hou er maar rekening mee dat ook Chris zal verdwijnen.

En misschien komt dan weer een nieuwe slechterik op de proppen, je weet maar nooit.

Zo is dat. De producer van ‘Thuis’ heeft zelf tijdens een interview met ons gezegd dat hij het een meerwaarde vindt dat er altijd een slechterik is. Het is zeker iets om in de gaten te houden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.