Zien Showbizzwatcher doet straffe ontdekking in 'Blind Getrouwd': "Dit heeft Florence beslist"
WVDS

‘Blind Getrouwd’ loopt op z’n einde. De vier koppels hebben zeven weken met elkaar geleefd en moeten nu beslissen of ze opnieuw ‘ja’ zeggen tegen elkaar. 

Twee koppels hebben al een beslissing genomen: Lien en Joren gaan jammer genoeg hun eigen weg, Brecht en Dziubi blijven wel getrouwd. Keuzes die in lijn liggen van wat de meeste kijkers hadden verwacht.

Komende maandag volgen nog twee beslissingsmomenten: die van Jana & Christiaan en Florence & Jiri. “De vonk bleef uit voor Florence en dat zal ze sowieso meenemen in haar beslissing. Ze zei maandag ook ‘Ik heb het er ergens wel moeilijk mee dat het nu het einde gaat zijn’.”

Daarnaast deed onze showbizzwatcher nog een straffe ontdekking. “We kregen maandag de brief van Florence ook even in beeld en daar denk ik toch dat de laatste zin is: 'Dus, Jiri, ik blijf graag getrouwd'. Wishful thinking misschien? We zullen het maandag zien."

Wil je weten of Christiaan en Jana samen blijven volgens onze showbizzwatcher. En welke problemen mogelijk nog roet in het eten kunnen gooien bij Brecht en Dziubi? Bekijk dan zeker het gehele gesprek hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.