Sergio Herman besefte het: “Dat moest veranderen in onze relatie”
PMN
Sergio Herman besefte het: “Dat moest veranderen in onze relatie”
Foto: Instagram @ellemieke_vermolen

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk. Zo werd het een triest einde van 2020 voor het koppel.

De Queen helpt prins Harry en Meghan Markle om te gaan met de druk van het koninklijke leven. Dit nieuws komt er kort nadat Buckingham Palace bevestigd heeft dat de hertog en hertogin van Sussex Kerstmis niet samen met de rest van de koninklijke familie in Sandringham zullen vieren. De koningin zou het koninklijke koppel privébezoekjes brengen bij hen thuis.

Royaltycorrespondent Richard Palmer zegt: “Er werd bevestigd dat de Queen het koppel vaak gaat bezoeken in Frogmore Cottage, hun huis, wanneer ze in het nabij gelegen Windsor Castle verblijft”. De bezoekjes komen er nadat de jonge ouders in een emotionele tv-documentaire onthulden hoe moeilijk zij het soms hebben met de druk die bij het leven als royal komt kijken. Vooral de Britse tabloidpers baart hen zorgen. Hij voegt eraan toe: “De Queen zou het niet eens zijn met de manier waarop Harry en Meghan dat hebben aangepakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.