Sean Dhondt zal het niet graag horen van zijn vrouw Allison na ‘Eveline’-affaire

door: COS
Sean Dhondt en Allison Scott
Afbeelding bron: Photonews

Sean Dhondt was in september een van de drie slachtoffers van ‘Eveline’. Er werden toen naaktbeelden van hem en twee andere BV’s verspreid.

Sean had heel wat uit te leggen aan zijn Amerikaanse echtgenote Allison Scott. Op Instagram plaatste hij enige tijd na het uitlekken van de naaktbeelden een spijtbetuiging. Die botste toen op veel lof, maar ook op veel kritiek.

Met Halloween leek alles weer koek en ei tussen het koppel, toen ze een foto van zichzelf in Zoolander-kostuums plaatsten op Instagram. Toch nuanceerde Allison dat toen met de woorden ‘quarantine buddies’.

Californië

Onlangs trok Allison naar de Verenigde Staten voor een korte adempauze. Maar het lijkt er nu op dat Allison langer in Californië zal blijven dan bedoeld was. Dat meldt Dag Allemaal. Sean zal op die manier de feestdagen zonder zijn echtgenote moeten doorbrengen.

Toch lijkt een permanente verhuis naar de Verenigde Staten voor Allison uitgesloten. Ze vroeg onlangs namelijk al lachend aan haar volgers hoe ze een hond kon meesmokkelen naar België.