Gelekte naaktfoto's BV's Sean Dhondt praat over z'n vrouw Allison na gelekte naaktfoto's: "Of we nog getrouwd zijn?"
PMN
Sean Dhondt praat over z'n vrouw Allison na gelekte naaktfoto's: "Of we nog getrouwd zijn?"
Foto: Photonews

Eén van de BV's van wie naaktfoto's zijn uitgelekt is Sean Dhondt. Hij zag meteen daarna zijn vrouw Allison terug naar haar geboorteland de Verenigde Staten vertrekken.

"Na haar bericht op Instagram dat ze naar Amerika ging, werd er heel wat gespeculeerd op sociale media. Ik heb dat ook gelezen. (pauzeert) Ik weet wat er gaande is en waar wij aan toe zijn, dat is voldoende", bedenkt Sean Dhondt zich in Het Laatste Nieuws. 

"Ik hoef dat niet met anderen te delen en heb geen behoefte om duidelijkheid te scheppen. Ik wil over mijn werk praten, maar de rest is privé. En dat wil ik zo houden."

"Tuurlijk zijn wij nog getrouwd. Maar Allison is een Amerikaanse die de kans heeft om haar familie te bezoeken. Ze kan hier nu toch niks doen, want ze is tatoeëerder. Alles hangt dus van de overheid af, die beslist wanneer ze weer aan de slag mag. Zo gauw ze een 'go' krijgt, keert ze terug naar België om te werken. Dat zou nu voorlopig vanaf 1 maart zijn."

"Ze heeft haar verblijf bij haar familie al een paar keer verlengd. Nu ze die kans heeft: waarom niet? Het is jammer dat we nu een tijdje niet bij elkaar zijn, maar daarna pikken we de draad weer op." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.