Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, moet heel wat kritiek slikken: "Snap niet waarom je dat nodig vindt"
COS
Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, moet heel wat kritiek slikken: "Snap niet waarom je dat nodig vindt"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is al anderhalf jaar samen met Viktor Verhulst. Ze leerden elkaar kennen in een Franse zomerbar in 2020.

Sarah Puttemans is enige tijd influencer. Ze is sinds enkele maanden ook actief op YouTube. Op haar kanaal plaatst ze elke week een weekvlog. We vangen daar ook telkens een glimp van haar ouderlijk huis op, maar een volledige huistour deed ze nog niet.

Op TikTok heeft ze wel een kort filmpje gemaakt. "Quick home tour", schrijft ze erbij. Het gaat in het filmpje niet om het hoofdverblijf, maar om het tweede verblijf van de familie in Knokke. "Droomhuis", reageren verschillende volgers. "Jaloers", klinkt het dan weer bij anderen.

Die jaloezie is voelbaar in verschillende reacties. "Allemaal van de mami en papi", merkt iemand op. "Daddy's home tour*", verbetert iemand Sarah. "Hoe je zegt 'papa is rijk' zonder 'papa is rijk' te zeggen", klinkt het nog.

"Leef gelukkig, leef afgeschermd. In discretie", reageert een andere volger. "Echt iets om fier op te zijn al dat geld van je...", lezen we nog. "Ik snap echt niet waarom je het nodig vindt dit te tonen? We snappen het, je bent rijk."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

@sarahputtemans

Quick home tour 🤍

♬ fuk bitches get money - lola

Meer nieuws

Meer nieuws

.