Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, binnenkort op televisie: "Heel spannend"
COS
Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, binnenkort op televisie: "Heel spannend"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans kennen we als influencer en als vriendin van Viktor Verhulst. Sarah en Viktor zijn sinds oktober 2020 een koppel.

Sarah Puttemans startte aan het einde van 2021 met een nieuw project. Ze ging aan de slag met vloggen. Of de vlogs een voorbode waren voor een gastrol in 'De Verhulstjes'? Nee. In het realityprogramma rond het gezin van vriend Viktor Verhulst zullen we Sarah niet zien.

Voorlopig toch niet. Misschien heeft Sarah de smaak voor televisie deze week wel te pakken gekregen. "Volgende week woensdag (3 augustus, red.) heb ik mijn eerste tv-opnames. Heel spannend", zegt Sarah in haar vlog. "Het is echt de allereerste keer voor mij." 

"Het is misschien een beetje raar... Ik weet het niet. Ik vind het echt heel spannend. Het staat nu ondertussen al een maandje vast dat ik eraan ga meedoen. Ik ga er nog niet te veel over zeggen, maar ik moet dat dus volgende week gaan opnemen", klonk het.

Op Instagram Stories licht Sarah wel al een tipje van de sluier op. We zien Sarah namelijk poseren met musicalactrice Ianthe Tavernier. Op de achtergrond herkennen we de gekleurde lampionnen uit het VTM-programma 'Waarheid Durven of Doen'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.