Sarah Puttemans over slechte herinnering met Viktor Verhulst in Saint-Tropez: "Echt doodziek"
COS
Sarah Puttemans over slechte herinnering met Viktor Verhulst in Saint-Tropez: "Echt doodziek"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is de afgelopen weken nog niet vaak in eigen land geweest. Recent ging ze op een erg bijzondere vakantie.

Sarah Puttemans trok vorige week met het vliegtuig richting Saint-Tropez naar vriend Viktor Verhulst. Er was in Saint-Tropez een Verhulstjes-vakantie: naast Ellen Callebout en Gert Verhulst waren ook Marie Verhulst en haar vriend Jef Oomen van de partij.

In haar nieuwste vlog laat Sarah ons zien wat ze allemaal gedaan hebben in Saint-Tropez. Ze toont ons ook het gezellige '"terrasje" aan de kamer van haar en Viktor. Daar wil ze een "grappige anekdote" over vertellen. "Vorige zomer waren we ook hier en we hadden eigenlijk zwaar corona toen. En dit was onze chillzetel."

"Ik leefde in mijn badjas, want ik was gewoon zo moe dat ik de energie niet had om mezelf op te frissen. We zaten dus elke ochtend hier voor frisse lucht. En dan gingen we terug negen uur slapen. Dus de laatste memory van hier - dat zeggen we nu ook tegen elkaar - was niet zo super nice, want we waren echt doodziek."

Meer nieuws

Meer nieuws

.