Sarah Puttemans moet haar tranen verbijten na wat ze plots te lezen krijgt
COS
Sarah Puttemans moet haar tranen verbijten na wat ze plots te lezen krijgt
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is de vriendin van Viktor Verhulst. Sarah is aan de slag als influencer en heeft een populaire vlog op YouTube.

Ook deze week was er een nieuwe vlog van Sarah Puttemans. Ze laat zich daarin van een erg kwetsbare kant zien. "Ik was net mijn reacties aan het lezen onder mijn vorige vlog. Ik vind het altijd heel erg leuk om jullie feedback te krijgen. Ik wou daar toch even iets over kwijt."

"Ik vind het soms heel moeilijk om te weten wat ik moet delen uit mijn leven. Ik heb bij mijn laatste twee vlogs daar wel wat commentaar en kritiek op gekregen. Ik zie dat niet als iets negatiefs, maar enkel iets waaruit ik kan leren. Ik vind het alleen jammer dat dat zo publiekelijk moet gebeuren. Jullie kunnen me altijd een berichtje sturen."

Een van de reacties klonk als volgt: "De vlogs zijn veel oppervlakkiger aan het worden. Heel jammer! Het leven bestaat uit meer dan alleen vakanties, feestjes en uiterlijk/kleding. Juist dit film je, terwijl de 'gewone' dingen en dagen ook of vooral leuk zijn om te kijken."

Ik zie het wel als een positief iets, maar het is soms wel moeilijk om mee om te gaan.

"Ik heb dus gevlogd tijdens mijn vakantie. Ik heb ook een paar dagen mijn camera niet aangeraakt. Ik ben op vakantie ook zoveel bezig met mijn content te maken voor merken. Soms is het too much. Ik denk dat mensen een beetje onderschatten. Ik denk dat mijn familie en vrienden kunnen beamen dat als ik op vakantie ga, dat niet altijd voor de fun is."

"Ik denk dat het soms moeilijk te begrijpen is en niet alles te zien als ik op vakantie ben. Mijn ouders zeggen soms ook: 'Leg je gsm nu eens weg.' Ik  kan dat nooit loslaten. Dat is na een tijd wel echt ongezond. Daarom wil ik er ook over praten. Want ik vind het heel erg om zo'n comments te lezen", zegt Sarah, die plots haar tranen moet verbijten. "Dat kwetst ergens wel. Ik zie het wel als een positief iets, maar het is soms wel moeilijk om mee om te gaan."

"Ik vind het uiteraard belangrijk om te horen wat jullie vinden, maar soms is het niet leuk om dat zo openbaar te lezen. Maar ik kan er alleen maar uit leren", zegt Sarah. "Met dit fragment wil ik duidelijk maken dat het voor mij soms heel erg hard aankomt en dat dat soms moeilijk is om mee om te gaan. De afgelopen maand had ik iets van: het begint me echt te raken, dus ik vind dat ik erover moet praten met jullie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.