Sarah Puttemans krijgt bijzonder veel kritiek te slikken
COS
Sarah Puttemans krijgt bijzonder veel kritiek te slikken
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans kennen we als de vriendin van Viktor Verhulst. Sarah is influencer en deelt wekelijkse vlogs met haar volgers.

Aan HLN vertelde Sarah Puttemans deze week meer over haar job als influencer. "Je moet je volgers altijd op de hoogte houden van waar je bent. Dat is wel heel zwaar soms, ik denk dat mensen dat niet zien als ze naar een profiel op Instagram kijken. Dat is dus effectief niet te onderschatten", klonk het.

Die uitspraak wordt niet door iedereen gesmaakt. Sarah krijgt op sociale media met heel wat kritiek af te rekenen. "Stuur madam eens een paar dagen mee met wat mensen die écht moeten werken voor hun centen... ze zal wel anders piepen", klinkt het.

"Nog een beetje en die influencers gaan nog eisen dat de regering hun 'job' aanziet als zwaar beroep!", merkt iemand op. "Te lui om te werken. Verwend nest", klinkt een scherpe reactie. "Dat ze dan een job neemt in de zorg, kan ze daar wat gaan bekomen van haar zwaar beroep."

Tussen alle kritiek lezen we ook enkele positievere reacties. "Goed bezig Sarah! Iedereen moet doen wat ze graag doen! Wij leven nu eenmaal in een wereld met zoveel haat en jaloezie! Doe zo verder meid", laat iemand weten. "Ze doet wat ze wilt en blijkbaar hebben velen zin om haar te volgen. Go girl!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.