Sarah Puttemans heeft slecht nieuws voor haar volgers
COS
Sarah Puttemans heeft slecht nieuws voor haar volgers
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans kennen we als influencer en vriendin van Viktor Verhulst. In het VTM-programma 'Waarheid, Durven of Doen' konden we haar onlangs al wat beter leren kennen.

Waarin we Sarah Puttemans ook beter leren kennen, zijn haar vlogs op YouTube. Daarover had ze in haar meest recente goed en slecht nieuws. "Het goede nieuws is dat ik blijf verder vloggen. Het slechte nieuws is dat ik om de twee weken een vlog online ga zetten", klinkt het.

"De reden is dus dat ik meer variatie in mijn vlogs wil brengen en dat we bezig zijn met een project. Al een tijdje eigenlijk. Voor mij is het soms moeilijk om elke dag te vloggen, omdat er dagen zijn dat we daar volop mee bezig zijn", legt Sarah uit.

Ze vindt het momenteel nog wat te vroeg om al veel over het project te delen in haar vlogs. Dat zorgt ervoor dat ze soms niet genoeg content kan maken om een interessante vlog samen te stellen. "Dat zijn dagen dat ik niet vlog en enkel daarmee bezig ben. Vandaar de keuze. Maar ik blijf doorgaan met vlogs."

Meer nieuws

Meer nieuws

.