Sarah Puttemans blijkt opvallend verborgen talent te hebben: "Ik heb er ook lessen voor gevolgd"
COS
Sarah Puttemans blijkt opvallend verborgen talent te hebben: "Ik heb er ook lessen voor gevolgd"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is sinds een jaar de wederhelft van Viktor Verhulst. In 'De Verhulstjes' kregen we haar nog niet te zien, op YouTube wel.

Sarah Puttemans plaatst sinds de feestdagen wekelijkse vlogs op YouTube. Deze week was er geen weekvlog, wel een Q&A om de mysterieuze vriendin van Viktor Verhulst nóg beter te leren kennen.

Sarah is momenteel aan de slag als influencer. Van een volger kreeg ze de vraag wat ze vroeger graag wilde worden. Dat was advocaat, archeoloog of... zangeres.

"Als sinds kleins af aan was ik bezig met zingen. Ik heb vroeger ook zanglessen gevolgd. Ik ben daar vroeger wel mee bezig geweest. Dat was een droom als kind, maar nu is dat niet waarvan ik zeg: 'Ik wil zangeres worden.'", zegt Sarah.

In Sarahs vlogs zagen we een vleugelpiano staan. Dat heeft ook te maken met haar muzikale verleden. "Ik heb vroeger ook piano gespeeld. Ik speel nu geen piano meer, maar ik kan nu nog wel een paar liedjes spelen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

@sarahputtemans Sarah Puttemans" href="https://www.tiktok.com/music/original-sound-7067267638203894534">♬ original sound - Sarah Puttemans

Meer nieuws

Meer nieuws

.