Sarah De Bie moet zoontje Georges teleurstellen: "Ondertussen een beetje fout geconditioneerd"
COS
Sarah De Bie moet zoontje Georges teleurstellen: "Ondertussen een beetje fout geconditioneerd"
Foto: Photonews

Wout van Aert is bezig aan zijn vierde Tour de France. Hij mocht een paar dagen in het geel fietsen, maar nu herkennen we hem aan zijn groene truitje.

Wout van Aert won de vierde en de achtste etappe van de Tour de France. Het geel moest hij vorige week al terug inleveren, maar het groen zien we hem nog niet snel kwijtspelen.

Wout heeft in Frankrijk de steun van zijn echtgenote Sarah De Bie en hun zoontje Georges. Woensdag waren Sarah en Georges uitzonderlijk niet bij het parcours te vinden. Wout en Sarah willen niet dat Georges elke dag in de drukte zit van de Tour.

Woensdag was het Jonas Vingegaard die de etappe won. Hij is een ploegmaat van Wout bij Jumbo Visma. "Ik was zo blij toen Jonas won. Hij is een heel sympathieke, emotionele kerel die je alles gunt", zegt Sarah in Het Nieuwsblad.

"Grappig detail: Georges is ondertussen een beetje fout geconditioneerd: toen hij een renner in een Jumbo-truitje met zijn handen in de lucht over de streep zag rijden, riep hij meteen: 'Papa!' Ik heb hem moeten teleurstellen. 'Deze keer niet'", aldus Sarah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.