Sandra Bekkari valt het op: “Heeft grote impact op de kinderen”
PMN
Sandra Bekkari valt het op: “Heeft grote impact op de kinderen”
Foto: Medialaan

Sandra Bekkari raakte in Vlaanderen bekend via haar tv-programma bij VTM. Ze is ook al 25 jaar bezig met gezonde voeding.

Het is perfect mogelijk om té populair te zijn. Vraag dat maar aan Jens Dendoncker. Drie jaar geleden was de komiek nog een nobele onbekende, vandaag dreigt hij door zijn almaar almaar stijgende populariteit een succesvol programma kwijt te spelen. Het heeft er alle schijn van dat Jens in de toekomst niet langer het gezicht zal kunnen zijn van het succesvolle verborgen programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’.

“Waar we voor vreesden is tijdens de opnames voor seizoen drie uitgekomen”, zegt tv-maker Tim Van Aelst, de bedenker van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. “We hebben tientallen opnames in de vuilbak moeten gooien omdat Jens simpelweg té bekend geworden is.”

Dat betekende immens veel tijdverlies, maar de fans mogen gerust zijn. “We hadden een zekere marge aan mislukte opnames voorzien en het derde seizoen komt er hoor”, zegt Van Aelst. “Na veel zwoegen en zweten zie je het resultaat vanaf 2 december op VTM.” Of er nog een vierde seizoen komt, valt te bekijken. “Als Jens nog bekender wordt, kan dat een probleem zijn ja”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.