Sam Gooris heeft duidelijke waarschuwing voor makers gloednieuw programma
COS
Sam Gooris heeft duidelijke waarschuwing voor makers gloednieuw programma
Foto: Photonews

Sam Gooris zien we binnenkort weer met zijn gezin op VTM 2. Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' zal ons hun reis naar de Verenigde Staten tonen.

Sam Gooris kunnen we vanaf deze week ook zien op Streamz. Sam is namelijk samen met zijn dochter Shania Gooris te zien in 'Don't Scream', een gloednieuw programma gepresenteerd door William Boeva.

Sam en Shania nemen het in 'Don't Scream' op tegen een ander bekend duo: influencers Jamie-Lee Six en Elodie Gabias. De bedoeling is om zo weinig mogelijk te gillen. De overwinning lijkt alvast verzekerd voor Jamie-Lee en Elodie.

Wie Sam of zijn gezin op sociale media volgt, weet dat je Sam makkelijk kan doen schrikken. Dat weet hij zelf ook. "Als het van mij afhangt, gaan we op onze pan krijgen, want ik verschiet van het minste", zegt hij.

Dat bewijst Sam in een preview uit de aflevering. "Ik betrouw het spelletje al niet meer", zegt hij voor we de ene na de ander gil horen. "Kijk nog eens goed naar je decor, want ik plooi 'm in tweeën, ze", waarschuwt Sam de makers van het programma. Dat belooft!

https://www.instagram.com/p/CjPg9_uoAXz/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.