Interview Salar, winnaar 'Big Brother', geeft nieuwe kandidaten advies: “Dit moet je vooral niet doen, dan ben je verloren in het spel”
WVDS

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ komt er aan. De inschrijvingen zijn op dit moment nog bezig, maar we spraken af met winnaar Salar Abbasi Abraasi (27) die dit jaar ‘Big Brother’ won. 

Salar is duidelijk welke verandering hij zou doorvoeren bij een nieuw seizoen van ‘Big Brother’. “Misschien wat meer challenges tussendoor. We zaten 24 uur in het huis en we hadden misschien vier keer per week een challenge van 30 minuten. En voor de rest deed je eigenlijk niets.”

“Misschien is dat het concept ook wel en komen er daardoor meer frustraties en ruzies tussen de bewoners. Ik denk dat ze het voor de rest goed geregeld hebben”, vertelt hij aan Showbizz24. 

Maar hij heeft wel wat schrik dat de makers van het programma er anders over denken. “Ik ben bang dat ze dingen gaan veranderen, maar dat zien we dan wel.”

Voor de kandidaten van het nieuwe seizoen heeft de winnaar nog een goede tip: “Als je jezelf bent, kom je altijd het verste. Je moet ook mentaal heel sterk zijn en vooral niet paranoia worden. Want zodra je paranoia wordt, heb je het spel verloren”. 

Ontdek hieronder in het interview wat Salar sowieso zou behouden in ‘Big Brother’. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.