Ruth Beeckmans bezorgt jongste dochter fantastisch moment: "We have a winner!"
STG
Ruth Beeckmans bezorgt jongste dochter fantastisch moment: "We have a winner!"
Foto: Instagram@ruthbeeckmansofficial

Ruth Beeckmans geniet momenteel samen met haar dochters van een deugddoende vakantie. Na het plotse overlijden van haar man Gary vorig jaar, probeert de actrice de draad in haar leven stilaan terug op te pikken.

In april vorig jaar sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. Ze moest onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed aan de gevolgen van hartfalen.

Het nieuws sloeg dan ook in als een bom. "VTM kreeg vandaag – vrijdag 29 april – het trieste bericht dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans, overleden is", luidde het bericht van de zender.

"De hele VTM-familie betuigt haar diepe en oprechte medeleven. Onze gedachten gaan uit naar Ruth en naar de vrienden en familie van Ruth en Gary. We wensen hen alle steun en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies."

Toch probeert de actrice stilaan weer de draad in haar leven op te pikken. Recent trok Ruth nog met haar dochters naar Duitsland, Polen en Tsjechië voor een avontuurlijke reis. Op sociale media krijgen we een impressie te zien van de leuke momenten die ze samen beleven.

"We have a winner", schrijft Ruth bij een foto van dochters Charlie-Sue (10) en Cobey-Mae (3,5). We zien hoe ze zich amuseren op de kermis. De volgers van Ruth smelten dan ook helemaal weg bij de beelden en prijzen de actrice als topmama. "Gelukkig gezichtje, top mama", "mooie meid" en "Beautiful", klinkt het onder meer in de reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.