Romina en Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zijn zover: “Zware beslissing”
PMN
Romina en Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zijn zover: “Zware beslissing”
Foto: Instagram

Romina en Jan leerden we kennen in ‘Boer Zkt Vrouw’. Ze hebben een moeilijke knoop doorgehakt.

Zo heeft Romina haar huis verkocht. “Zoals de zon scheen op de dag dat ik het kocht, zo sneeuwt het nu in mijn hart bij het overhandigen van de sleutels.”, schrijft ze op haar Instagram.

“Als jong veulen met een bang hartje kocht ik mijn peperkoeken huisje enkele jaren geleden. De lening die ik hiervoor afsloot was op zijn minst te zeggen pittig voor een alleenstaande. Maar waar een wil is is een weg. Ik werkte mijn rug krom met altijd 2 jobs, soms zelfs drie.” 

“Ik zag heel vaak zwarte sneeuw en financieel was het een zware dobber. Vaak heb ik moeten ‘neen’ zeggen als anderen plezier gingen maken. Maar allemaal de moeite waard want ik kon met trots zeggen dit is mijn huis.” 

“Zoals een echte thuis betaamt heb ik er heel veel in beleefd... Momenten van intens geluk maar ook momenten van verdriet. Het was dan ook een zware beslissing om mijn thuis te koop te stellen.

”Liefde is geven en nemen" 

“Maar liefde is geven en nemen. Als Jan zijn thuis in Australië kon opgeven dan is dit maar een kleine opoffering langs mijn kant. Vandaar mijn beslissing om mijn thuis te laten aan een jong koppel die er zeker en vast even hard van zal houden als ik het deed. Het ga je goed mijn thuis. Ik ben je eeuwig dankbaar voor al de mooie jaren. En op gelijk welke plek ik ooit zal wonen jij zal altijd mijn eerste thuis blijven."
 

https://www.instagram.com/p/CKbAEZUgyih/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.