Romantische film met Katie Holmes en Michael Keaton wordt plots massaal bekeken: “Ik ben verliefd geworden”
WVDS
Romantische film met Katie Holmes en Michael Keaton wordt plots massaal bekeken: “Ik ben verliefd geworden”
Foto: Netflix

Voor mensen die houden van romantiek heeft Netflix een mooie film opnieuw online gezet. Het lijkt wel een sprookje waarin je terechtkomt, zeker een aanrader.

In België duikt de film ‘First Daughter’ op op de 10e plaats in de Netflix top 10. Kijkers zijn deze film uit 2004 opnieuw massaal aan het kijken.

De titel van de film ‘First Daughter’ verwijst naar de dochter van de president in de film, Samantha Mackenzie, een rol gespeeld door Katie Holmes.

Samantha staat haar hele leven al in de spotlights en wordt constant omringd door bodyguards. Zij wil, net als al haar andere leeftijdsgenoten, vrij zijn en genieten van het leven. 

Haar wens lijkt in vervulling te gaan wanneer zij het Witte Huis verlaat om te gaan studeren. Haar eigen boontjes doppen, lijkt moeilijker dan verwacht tot het meisje studiegenoot James ontmoet. 

De twee worden verliefd en het ziet er voor Samantha een stuk rooskleuriger uit. Maar dan ontdekt ze zaken over James waardoor ze volledig van slag raakt.

Deze romantische film werd geregisseerd door Forest Whitaker. In de hoofdrollen zie je onder meer Katie Holmes, Michael Keaton en Marc Blucas schitteren. 

Kijkers zijn helemaal betoverd door de film: "Oh jee, ik heb dit net op Netflix gekeken. Ik ben verliefd geworden. Marc is knap!"

"Katie Holmes ziet er geweldig uit. Ik vond de film geweldig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.