Rob de Nijs neemt afscheid van Vlaanderen en hij doet dat niet alleen
WVDS

Na een carrière van ruim 60 jaar neemt de Nederlandse zanger Rob de Nijs afscheid van Vlaanderen. Hij haalt met zijn ‘’t Is Mooi Geweest’-concert in het Antwerpse Sportpaleis nog eens alles uit de kast voor een onvergetelijke feestavond.

Verrassende gastartiesten

Iedereen kent de klassiekers van Rob de Nijs zoals  ‘Malle Babbe’, ‘Het werd zomer’, ‘Ritme van de regen’. Naast het optreden van Rob, begeleidt zijn liveband ook enkele verrassende gastartiesten, waaronder Eva De Roovere, Günther Neefs en Jan Smit.

De lijst van artiesten wordt nu nog aangevuld. Zo zullen Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas Rob de Nijs die avond in de muzikale bloemetjes zetten met een eigen versie van één van zijn grootste successen.

Een geweldige eer

Acht jaar geleden was Paul Michiels er al bij in een bomvolle Lotto Arena, waar Rob de Nijs zijn 70ste verjaardag vierde. “Uiteraard is het opnieuw een geweldige eer om op het afscheidsconcert van Rob in het Antwerpse Sportpaleis te gast te zijn. De nummers van Rob die ik dit keer ga zingen, hou ik nog even voor mezelf”, zegt Paul Michiels mysterieus. 

Paul steekt zijn bewondering voor Rob alleszins niet onder stoelen of banken. “Integendeel. Van jongs af aan heb ik Rob de Nijs beschouwd als een lichtpunt in mijn muzikale smaak.Hij is een echt topzanger, die er altijd in geslaagd is om zijn publiek te verrassen met bijzondere nummers.”

Wees erbij

Het publiek, de gastartiesten en Rob zorgen straks voor een bijzondere chemie en onwaarschijnlijke energie”, klinkt het in Rob’s entourage. Tickets voor dit concert bestel je op www.ticketkopen.eu.

Meer nieuws

Meer nieuws

.