Rik Verheye heeft het gehad met Marc Van Ranst: “Dit wens ik hem toe”
PMN
Rik Verheye heeft het gehad met Marc Van Ranst: “Dit wens ik hem toe”
Foto: Photonews

Rik Verheye blijkt geen grote fan te zijn van Marc Van Ranst. De acteur hoopt ook dat we snel ons normale weer terugkrijgen.

“Vijf jaar geleden ben ik hoeden beginnen te maken”, zegt Josje Huisman. Ze zou graag zo’n hoed naar koningin Mathilde of Máxima opsturen. “Goh, mijn hoed op hun hoofd: dat zou een droom zijn die uitkomt. Ik ben een royalty-liefhebber. Koninklijke trouwpartijen zijn een inspiratiebron voor mij: daar draagt iederéén een hoed.”

Couturier Edouard Vermeulen van het prestigieuze Belgische modehuis Natan werd bijna 20 jaar geleden benoemd tot hofleverancier. Het overgrote deel van Mathildes kleding waarmee we haar tijdens haar publieke opdrachten zien is van Vermeulens hand. Hij is fan van Josjes hoed: “Josje mag trots zijn”, klinkt het. “Het is een wat eenvoudige maar stijlvolle hoed.”

Volgens Vermeulen is het zeer realistisch dat Mathilde de hoed zou dragen. “Josje mag altijd zo’n hoed tot bij mij in de winkel in Brussel brengen. Ik wil hem gerust aan de koningin tonen. En je moet weten: zij houdt van eenvoudige hoeden. En ze wil zoveel mogelijk Belgisch dragen, wat haar siert. Dus ja, die hoed van Josje en Xandres maakt zeker wel kans, hoor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.