Interview Remi De Smet verheugd over project met vriendin: “Loopt als een trein”
WVDS
Remi De Smet verheugd over project met vriendin: “Loopt als een trein”
Foto: VTM

Gentenaar Remi De Smet was het afgelopen najaar te zien in 'K2 zoekt K3'. Daar schopte hij het tot in de halve finale, maar uiteindelijk was het toch Julia Boschman die het nieuwe K3'tje werd. 

Intussen heeft Remi niet stilgezeten. Samen met ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel bracht hij de single ‘Nog Even’ uit. Showbizz24 haalde Remi samen met mede-actrice en goede vriendin Maxime Janssens voor de lens en vroeg hem naar zijn plannen voor deze zomer.

“Er komt wel weer wat aan en ik ga het binnenkort bekendmaken, maar voorlopig moet ik nog even zwijgen. “Het is op een podium”, zegt Remi, waarna Maxime hem tegenhoudt. “Ik praat mijn mond snel voorbij. Maxime weet dat, zij beschermt mij”, lacht Remi.

En heeft hij specifieke plannen samen met Maxime? “Wij hebben een aantal jaren geleden samen een theatervoorstelling geschreven voor productiehuis ‘Uitgezonderd.’ en dat blijft super goed lopen”, klinkt het trots. 

“In de vakanties ligt ‘Gekraakt door eigen naakt’ even stil omdat het een schoolvoorstelling is. Zolang scholen dat blijven boeken, blijft het voor ons leuk om te doen.”

Bekijk het volledige gesprek met Remi De Smet in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.