Interview Producer van ‘Thuis’ over huwelijkscrisis van Frank en Simonne
WVDS

In de soap ‘Thuis’ hebben het koppel Frank en Simonne al heel wat liefdesperikelen doorstaan. En nu laait er opnieuw een serieuze huwelijkscrisis op.

Hans Roggen, producer van ‘Thuis’ legt aan Showbizz24 uit op welke manier de acteurs betrokken zijn bij zo’n verhaallijn. “Elk half jaar worden de acteurs van ‘Thuis’ gebriefd over de plannen die er zijn met hun personage voor de komende maanden.”

“De hoofdschrijver en productie nemen dan even de tijd om de acteurs te informeren. De schrijvers bepalen de verhaallijn, maar het is een heel open gesprek met de betrokken acteurs.” 

“Het handelt dan om wat er de komende maanden zal geschreven worden. Dat betekent dat wat er daar verteld wordt, pas een half jaar later op antenne zal te zien zijn.”

“Sommige acteurs brengen in dat gesprek zelf ook nog bijkomende ideeën aan waardoor het verhaal finaal misschien wel nog net iets anders of breder zal worden geschreven. Maar het gesprek vertrekt steeds vanuit het schrijfteam.”

Momenteel zien de kijkers ook hoe Tim wordt gechanteerd door Chris. Een bewuste keuze van de scenaristen, zo blijkt. “Wij schrijven bewust bepaalde verhalen om de mensen te entertainen en ‘s avonds in hun zetel van te laten genieten.” 

“Het gezin van Tim en Sam is een leuk gezinnetje en plots komen er naast hun financiële problemen die ze al hebben nog een heel andere verhaallijn aan te pas”, aldus de producer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.