Politie doet vreselijke ontdekking nadat ze daders van naaktbeelden opgepakt hebben
PMN
Politie doet vreselijke ontdekking nadat ze daders van naaktbeelden opgepakt hebben
Foto: Medialaan

Een goede maand nadat Stan Van Samang klacht indiende dat er naaktbeelden van hem verspreid werden, heeft de politie de daders gevonden. Het gaat om twee jongemannen.
 

In het filmpje heeft Kim Kardashians dochtertje Chicago een korenslang om haar nek en houdt het meisje de kop en staart in haar handjes vast. Het meisje vindt het duidelijk leuk, en Kim reageert trots op haar dochtertje: “Mijn moedige meisje”, schreef ze erbij. Maar niet iedereen is zo blij met de beelden.

Expert Grant Kemmerer van de dierenshow ‘Wild World of Animals’ vertelt aan Page Six dat hij het niet wijs vindt om de slang aan zo’n jong meisje te geven. “Een kind van die leeftijd begrijpt niet noodzakelijk de fijne vingergevoeligheid die nodig is om met zo’n delicaat dier om te gaan. Je kan zien dat het kind de nek en het lijf van de slang vastgrijpt, wat ervoor kan zorgen dat het zich ongemakkelijk kan voelen en misschien in het defensief treedt.” 

Heel wat volgers van Kim Kardashian uitten ook hun bezorgdheid op de sociale media. Iemand schreef zelfs: “Misschien moet je haar leren hoe ze het dier deftig moet vasthouden en het verdomme geen pijn moet doen! Goed gedaan, om je kind een slang te laten bewegen en vastgrijpen op een manier die erg pijnlijk is voor het kleine wezentje.” Kim heeft zelf nog niet gereageerd op de kritiek.

(Foto: Instagram, Chicago met de korenslang om haar nek)

Meer nieuws

Meer nieuws

.