De Slimste Mens Politicus valt Marc Van Ranst keihard aan: “Je bent een hypocriet”
PMN
Politicus valt Marc Van Ranst keihard aan: “Je bent een hypocriet”
Foto: Photonews

Marc Van Ranst ligt in de clinch met een politicus. De twee gingen stevig tekeer op de sociale media.

Vlaams Belanger Dries Van Langenhove vindt dat de virologen de bevolking in gevangenschap houden. “Virologen dwingen ons in gevangenschap: naar het werk of naar school gaan is volgens hen niet essentieel”, schrijft hij op Twitter. 

“We moeten nu al een jaar lang ‘nog 2 weken volhouden’.  Maar geloven ze er zelf eigenlijk wel in? Beperken zíj́ zich tot het essentiële en strikt noodzakelijke? Oordeel zelf.”

De commentaar is bij Marc Van Ranst in het verkeerde keelgat geschoten. “Ben jij die vrouwonvriendelijke S&V-racist die gestript werd van zijn parlementaire onschendbaarheid en straks voor de rechter moet verschijnen? Ben jij dat gastje van die boete omwille van die lockdown-barbecue? Ben jij die Parijs-toerist toen de grenzen dicht waren?”

En Dries dient van antwoord. “Jij bent ook al voor de rechter moeten verschijnen. Niets aan.” 

“Jep, barbecue gedaan met vrienden. Heel plezant!  Ben naar Parijs geweest om onze vrijheid te verdedigen. Ben er fier op.”

“Iets kan trouwens maar hypocriet zijn wnr je van anderen het omgekeerde vraagt, zoals jij.”

https://twitter.com/DVanLangenhove/status/1375525574039498755?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1375525574039498755%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnieuws365.be%2Fnews%2F25680%2Fhet-zit-er-bovenarms-op-tussen-marc-van-ranst-en-dries-van-langenhove-zo-hypocriet

Meer nieuws

Meer nieuws

.