Pijnlijke ontwikkeling: 'Julie Vermeire breekt met beste vriendin'
COS
Pijnlijke ontwikkeling: 'Julie Vermeire breekt met beste vriendin'
Foto: Photonews

Julie Vermeire kende haar start in de showbizz tijdens 'Dancing With the Stars', wat ze ook won. Vanaf dat moment stond ze niet langer bekend als alleen maar 'de dochter van' Jacques Vermeire.

Julie Vermeire proefde de afgelopen twee jaar van verschillende domeinen in de media. Zo belandde ze zelfs een tijdje op de radio. Julie presenteerde vanaf 17 augustus 2020 de ochtendshow op radiozender NRJ samen met Michaël Joossens. Ook beste vriendin Josefien Weyns werd aan boord gehaald.

Julie en Josefien leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding Media & Entertainment Business in Mechelen. We zagen Josefien ook tijdens 'Dancing With The Stars' in de vrienden & familie-aflevering. Voor ze aan hun radioavontuur begonnen, besloot het duo zelfs samen op kot te gaan in Antwerpen.

Julie zou minstens tot het einde van 2020 op de radio presenteren, maar na drie maanden hield ze het al voor bekeken. Er waren andere kansen - zoals 'De Redders' - op haar pad gekomen en die bleken toch niet combineerbaar met radio maken. Daardoor lijkt er iets geknakt tussen de voormalige 'besties'.

Sinds Julie haar relatie met Laurins Dursin aankondigde, is er van Josefien geen spoor meer op Julies sociale media. Het wordt zelfs pijnlijker. Het blijkt namelijk dat Julie en Josefien elkaar niet meer volgen op Instagram. In de huidige tijden hét teken dat de vriendschap over is.

https://www.instagram.com/p/CCY7_YJjkr2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.