Pijnlijk wat Lize Feryn sms’te na opdringerige berichten Bart De Pauw
COS
Pijnlijk wat Lize Feryn sms’te na opdringerige berichten Bart De Pauw
Foto: Photonews

Bart De Pauw wordt beschuldigd van belaging en elektronische overlast. Zijn slachtoffers stapten in 2017 naar de VRT-ombudsman.

Negen vrouwen maakten zich enkele weken geleden bekend als slachtoffers van Bart De Pauw. Onder hen actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Ella-June Henrard en Lize Feryn.

Ella-June en Lize kregen ongepaste berichten van Bart. ‘Telefacts Nu’ gaf donderdagavond een letterlijke weergave van die sms’en. “Zouden wij anders een affaire beginnen?”, citeert Het Laatste Nieuws Bart in een van zijn berichten naar Lize.

“Twintig jaar geleden had ik alles uit de kast gehaald. Ik denk dat het leuk is … de nacht met jou meemaken …”, klonk het wat later. Lize reageert duidelijk ongemakkelijk: “Haha, maar allez Bart. Ongelooflijk. Ge moogt zo’n dingen niet zeggen. Ik kan daar niet op reageren.”

De volgende dag herneemt Bart het gesprek. “Was ik niet heel stout gisteren? (Ik hoop dat ze nu niet boos is)”, schreef Bart. Daarop antwoordde Lize het volgende: “Ze is niet boos. Of had je het over je vrouw en dochter? Haha, auwtsj.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.