Video Pijnlijk voor K3! Ouders bijzonder hard nu Diede zwangere Hanne vervangt
WVDS

Verrassend nieuws van Studio 100 deze week: Hanne Verbruggen mag op doktersadvies niet meer optreden voor de geboorte van haar eerste kindje. Meteen maakte Studio 100 de beslissing om Hanne tijdelijk te vervangen door ‘K2 Zoekt K3’ finaliste Diede.

Onze showbizzwatcher heeft deze unieke gebeurtenis van nabij opgevolgd. “Diede heeft de afgelopen weken mee gerepeteerd met de K3’tjes en is er helemaal klaar voor om naast Julia en Marthe te schitteren. Ze noemt het zelf ‘een droom die uitkomt’, ze heeft dan ook direct ja gezegd.”

Het belangrijkste is natuurlijk de gezondheid van K3'tje Hanne Verbruggen en het kindje in haar buik. Maar de fans hebben natuurlijk ook een mening over de aanpak van Studio 100 om haar zomaar te vervangen.

“Er klinkt toch vooral dat het annuleren van de shows beter was geweest. Ouders klagen ook over het feit dat hun kinderen binnenkort niet meer gaan weten wie nu wel of niet een K3’tje is. Deze oplossing maakt ergens wel pijnlijk duidelijk dat elk K3’tje vervangbaar is”, besluit onze showbizzwatcher.

Wil je weten waarom de shows annuleren of verplaatsen geen optie was voor Studio 100? Bekijk dan zeker de video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.