Peter Van De Velde doet straffe onthulling over Gert Verhulst: "Zal ik nooit vergeten"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Peter Van De Velde zien we tegenwoordig schitteren op het podium van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Hij speelt in de musical 'Red Star Line'.

Peter Van De Velde is al jarenlang kind aan huis bij Studio 100. Hij speelde in tal van musicals, waaronder 'Daens' en '40-45'. Daarnaast is hij natuurlijk bij een jong publiek bekend als Piet Piraat.

Zijn lange carrière bij Studio 100 heeft Peter ook een band opgeleverd met Studio 100-topman Gert Verhulst. Toen Peter in 2008 een huwelijksbreuk moest verwerken, heeft Gert hem onderdak geboden.

"Dat toont wie hij is. Gert is op en top zakenman, maar hij is ook een heel gevoelige mens, net zoals ik", zegt Peter in Dag Allemaal. "We hebben veel raakvlakken. Allebei uit een arbeidersgezin. Hij tekende als kind pretparken, ik podia en kermissen."

"En ja, in 2008 heeft hij me inderdaad voorgesteld om bij hem te komen wonen, in z'n loft aan de Zuiderkroon in Antwerpen. Ik heb het uiteindelijk niet gedaan, maar ik heb hem wel gezegd dat ik die geste nooit zal vergeten", aldus Peter.