Interview Peter Van de Veire over meest intens radiomoment: “Zo’n verhaal vergeet je nooit meer”
WVDS
Peter Van de Veire over meest intens radiomoment: “Zo’n verhaal vergeet je nooit meer”
Foto: MNM

Onlangs kondigde radio-icoon Peter Van de Veire aan dat hij na dertien jaar afscheid neemt van MNM. Hij blikt terug op zijn mooiste moment.

Peter Van de Veire weet nog goed hoe intens het begin was. “De opstart en de eerste minuut dat MNM te horen was op 5 januari 2009 was heel intens. En wat mij zeker ook gaat bijblijven is de Marathonradio. Dat wereldrecord kunnen scoren met de hele ploeg, dat is een ijkpunt geweest voor het station.”

“Ik ben er een week duizelig van geweest, maar het was het waard. Het heeft ook iets teweeg gebracht. Dat is toch wel één van mijn hoogtepunten”, vertelt hij aan Showbizz24.

“Ik herinner mij nog dat een mama van een meisje van twaalf jaar mij had gecontacteerd tijdens de eerste Marathonradio. Ze vertelde dat haar dochter zich niet goed voelde in haar vel, niet meer naar school wilde gaan of examens afleggen.” 

“En dan is haar dochter beginnen luisteren naar ons programma en die mama zag dat haar dochter opnieuw zin in het leven kreeg.  Ze was ervan overtuigt dat het kwam door wat wij op de radio deden. Zo’n verhaal vergeet je nooit meer.”

“Op dat ogenblik voel je dat wat je doet wel degelijk nut en zin heeft. Het is niet alleen uw zotskap opzetten en mensen gelukkig maken met een warme goede morgen. Het is meer dan dat.”

Wil je alles weten over ‘De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis Show’? Registreer je dan door te klikken op de Enorme Bol in de MNM-app of hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.