Interview Peter Van de Veire licht tipje van de sluier op over ‘Big Brother’: “Dat blijft me verbazen”
WVDS
Peter Van de Veire licht tipje van de sluier op over ‘Big Brother’: “Dat blijft me verbazen”
Foto: Big Brother

Op 3 januari gaat ‘Big Brother opnieuw van start met nieuwe bewoners. Presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper mogen de deuren van het ‘Big Brother’-huis weer openen.

Hoe voelt het om terug 'Big Brother' te gaan presenteren? “Top, het wordt alweer anders en daar gaat iedereen binnenkort meer over vernemen, maar ik blijf het een boeiend experiment vinden.” 

“Je steekt mensen in een huis en laat die dingen doen en dan zie je hun reacties. Ik vind dat geweldig”, zegt de Peter Van de Veire aan Showbizz24.

“Ik mag er eigenlijk nog niets over zeggen, maar het aantal inzendingen heeft alle verwachtingen overtroffen. Zoveel mensen die willen deelnemen, dat blijft mij verbazen.” 

“Het feit dat ik ook in Nederland kan werken vind ik ook best heel prettig. Het is net een andere manier van werken en dat houdt mijn hoofd ook wel fris.”

Wil je alles weten over ‘De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis Show’? Registreer je dan door te klikken op de Enorme Bol in de MNM-app of op www.Degrotepetervandeveiresportpaleisshow.be. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.