Interview Peter Van De Veire heeft grootse plannen: “Dit mag je verwachten van de show in het Sportpaleis”
WVDS

Peter Van de Veire kondigde onlangs zijn afscheid aan op MNM. En hij gaat eruit met een ‘bang.’ Op 2 april 2022 zal Peter Van de Veire samen met de luisteraars officieel afscheid nemen van MNM met ‘De Grote Peter Van de Veire Sportpaleis Show’”.

Wat mogen je fans verwachten? “Eén grote merci aan onze luisteraars. Het moet een groot dankfeest worden met dj’s, muzikanten en verrassingen”, vertelt Peter enthousiast aan Showbizz24. 

“Er zal ook een enorm grote bol zijn. Wat dat precies is gaat pas later onthuld worden, maar die gaat heel belangrijk worden. Mensen moeten naar huis gaan met het gevoel: ‘Hij heeft wel echt enorm veel moeite voor ons gedaan.”

MNM-luisteraars kunnen zich nu al registreren door te klikken op de Enorme Bol in de MNM-app en op www.Degrotepetervandeveiresportpaleisshow.be

Op die manier blijf je op de hoogte van al het nieuws over het event, tickets en veel meer. De komende dagen, weken en maanden nodigt Peter heel wat bekend en onbekend volk uit voor het mooiste dankfeest van 2022.

Meer nieuws

Meer nieuws

.