Pas dit kledingadvies toe om altijd stijlvol voor de dag te komen

door: COS
Kleding
Afbeelding bron: Pixabay

Stijlvol zijn hoeft niet altijd veel geld te kosten. Soms maken slechts een paar aanpassingen aan je outfit meteen een groot verschil.

Met de onderstaande tips van MasterClass kom je altijd stijlvol voor de dag en zorg je ervoor dat je zelfvertrouwen uitstraalt:

1. Zorg voor een capsule wardrobe. Daarbij zorg je ervoor dat je over enkele basic stuks beschikt die nooit uit de mode zullen gaan zoals een zwart jurkje, een jeans die perfect past, een blazer en een simpel wit T-shirt.

2. Balanceer proporties. Draag kledij die perfect bij je lichaamstype passen. Wil je een oversized trui of blouse met pofmouwen dragen zorg er dan bijvoorbeeld voor dat je rok of broek aansluitend is.

3. Voeg een riem toe. Een riempje toevoegen aan je outfit is een van de meest eenvoudige dingen om je look naar een ander level te brengen.

4. Speel met kleuren. Houd je meer van neutrale kleuren, kies dan één kledingstuk of accessoire in een knalkleur. Raadpleeg een kleurenwiel om erachter te komen welke kleuren het beste matchen.

Tags