Oumi Rayane hard aangepakt nadat ze opvallend privégesprek met echtgenoot Remco Evenepoel deelt
COS
Oumi Rayane hard aangepakt nadat ze opvallend privégesprek met echtgenoot Remco Evenepoel deelt
Foto: Photonews

Remco Evenepoel rijdt momenteel mee in de Ronde van Catalonië. De wereldkampioen kon de derde rit op zijn naam schrijven.

Remco Evenpoel moest tijdens de eerste twee ritten in de Ronde van Catalonië nog tevreden zijn met een tweede en derde plaats. Tot zijn grote teleurstelling. Dat zien we in een WhatsApp-conversatie die echtgenot Oumi Rayane op Instagram Stories heeft gedeeld.

"Sorry for today again. I tried au max", schreef Remco naar zijn vrouw. "Tomorrow another day, another chance", reageerde Oumi. "Thanks babe for everything" en "Cannot keep up the focus without your support" klonk het nog in enkele berichtjes.

Oumi deelde het gesprek met haar bijna 50.000 volgers op Instagram. Op sociale media begrijpt niet iedereen waarom ze dat doet. "En waarom moet je zo'n gesprek delen om te laten zien dat je elkaar graag ziet?", klinkt het. "Och, ook mediageil aan het worden?"

Dat ze in het Engels converseren doet de wenkbrauwen ook fronsen. "Waarom moeten die Engels praten tegen elkaar? Toevallig om het daarna te delen met de wereld?", vraagt iemand zich af. "Fijn dat ze allebei Vlaams- en Franstalig zijn en naar mekaar in het Engels sturen om dit met de wereld te kunnen delen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.