Opschudding in nieuw seizoen van ‘The Crown’: “Zelfs hij gaat nu vreemd”
PMN
Opschudding in nieuw seizoen van ‘The Crown’: “Zelfs hij gaat nu vreemd”
Foto: Netflix

Morgen is het zover! Dan start het vijfde seizoen van de Netflix-serie ‘The Crown’. Daar is al veel over gezegd en geschreven.

Koning Charles zou absoluut niet te spreken zijn over het vijfde seizoen van ‘The Crown’. Het vijfde seizoen speelt zich af in de jaren ‘90.

“Die jaren ‘90 waren verschrikkelijke jaren voor het Britse koningshuis”, legt journalist Filip Feyten uit bij Radio 1. Maar er komt ook veel protest op de reeks.

Koning Charles zou niet te spreken zijn over de reeks. “Hij is er heel ongelukkig mee”, legt Feyten uit? “Sterker nog, hij is bang voor zijn imago.”

Feyten waarschuwt ook voor verzinsels in de reeks. “Ze willen het zo spannender en heftiger maken.”

“Prins Philip gaat in deze reeks een scheve schaats rijden. Daar willen de mensen nog wel in mee, maar als je dingen gaat beweren die de mensen ongeloofwaardig vinden, staat de serie onder druk.”

"Ik zeg tegen iedereen: geniet van de serie. Er wordt gezegd dat het allemaal wat saaier is en dat sommige mensen verkeerd gecast zijn, maar de reeks blijft zó goed gemaakt. Het is een leuke, mooie en spannende reeks, maar houd goed in je achterhoofd dat het niet de werkelijkheid is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.