Opnieuw slecht liefdesnieuws voor Olivier Deschacht na scheiding van Annelien Coorevits: "Pijnlijk"
COS
Opnieuw slecht liefdesnieuws voor Olivier Deschacht na scheiding van Annelien Coorevits: "Pijnlijk"
Foto: Photonews

Olivier Deschacht was dertien jaar lang samen met Annelien Coorevits, toen er in 2019 een einde aan hun relatie kwam. Ze hebben twee kindjes samen: Elena en Luís.

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits waren amper anderhalf jaar getrouwd toen er een einde kwam aan hun 13-jarige relatie. "Ik heb de beste vrouw gehad en ik heb het verknoeid", vertelde Olivier twee jaar geleden in Dag Allemaal.

Olivier ondernam nog pogingen om het goed te proberen maken, maar moest tot de conclusie komen dat het nooit meer goed zou komen. Vorig jaar lachte het liefdesgeluk de voormalige profvoetballer opnieuw toe.

In maart bevestigde Olivier zijn relatie met voormalige Miss België-finaliste Bo Praet (27). Olivier en Bo genoten samen van romantische reisjes naar Parijs en recent vierden ze Oliviers verjaardag in het Spaanse Marbella.

Nu blijkt er toch een einde aan het sprookje te zijn gekomen. "Bo en ik zijn al drie weken uit elkaar", bevestigt Olivier aan Dag Allemaal. "Ik praat er liever nog niet over, het is een beetje te pijnlijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.