Ophefmakende onthulling over Michael Jackson: “Zo wil hij toch nog verder leven”
PMN

Michael Jackson had zeer veel schrik voor de dood. De wereldster zocht meermaals naar manieren om eeuwig verder te leven.

Al Bowman was de chauffeur van Michael. Hij zegt nu dat de zanger in 2002 een lezing bijwoonde over klonen. De bijeenkomst werd georganiseerd door een bedrijf dat valselijk beweerde de eerste mens gekloond te hebben.

“Michael was dolenthousiast over die lezing”, citeert Primo de chauffeur. “Hij zei dat hij zich wilde laten klonen, het maakte hem niet uit wat het zou kosten.”

Michael C. Luckman schreef het boek ‘The Battle of Michael Jackson’s Soul’. Daarin schrijft hij dat er zes jaar geleden monsters van de zanger zijn sperma van een vruchtbaarheidskliniek in Los Angeles naar Engeland gebracht zijn voor bewaring.

“Ik sluit niet uit dat men aan het proberen is om Michael te klonen”, zegt hij verrassend. “Hij wilde dat dit zou gebeuren, en had daar heel veel geld voor over.”

Michael Jackson overleed in 2009 aan een overdosis Propofol. Hij kreeg dat toegediend van zijn persoonlijke arts Conrad Murray. Die moest naar de cel wegens doodslag. En neen, voor zover geweten loopt er nog steeds geen kloon rond van Michael.

Meer nieuws

Meer nieuws

.