Ontdekking over Julie Van Den Steen en Kevin Janssens die erop kan wijzen dat ze écht wel samen zijn
PMN
Ontdekking over Julie Van Den Steen en Kevin Janssens die erop kan wijzen dat ze écht wel samen zijn
Foto: instagram @julievandensteen

‘The Masked Singer’ heeft niet alleen voor Sandra Kim wat in gang gezet. Dat is ook zo voor Kevin Janssens en Julie Van Den Steen, dat hoopt heel Vlaanderen toch.

Prins Harry heeft de roddelpers altijd de schuld gegeven voor de dood van zijn moeder. Verwijzend naar de dood van prinses Diana, schreef Harry in een emotionele brief dat hij vreesde voor een herhaling: “Ik ben te lang een stille getuige geweest van Meghans persoonlijke lijden. Mijn diepste vrees is dat de geschiedenis zich zal herhalen.” Het publiceren van een persoonlijke brief van Meghan aan haar vader Thomas Markle, is voor het koppel de druppel geweest.

De prins schreef de heftige brief zelf en was door hovelingen gewaarschuwd het niet uit te sturen om niet nog meer polemiek te zaaien, maar hij was te woest. Dat Harry’s kreet op een speciaal gecreëerde website werd gepubliceerd en niet via Buckingham Palace, doet bovendien vermoeden dat de Queen en prinsen Charles en William er vooraf niet van op de hoogte waren, om te vermijden dat ze het wilden tegenhouden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.