Video Ontdek hoe Ruth Beeckmans zich volledig inleefde in haar rol voor de film ‘Aller/Retour’: “Als kind heb ik zo’n leven al wel gekend”
WVDS

Een première in hartje Antwerpen voor de nieuwe Vlaamse film van Caviar, Aller/Retour, waarin Ruth Beeckmans en Welket Bungué de hoofdrollen vertolken. 

Geheel in de sfeer van de film trekt Ruth Beeckmans nog even haar truckerschoenen aan om een unieke entree op de rode loper te maken mét de vrachtwagen.

Deze feelgood roadmovie, geschreven door Dorothée Van Den Berghe en Michael De Cock, vertelt het verhaal van vrachtwagenchauffeur Erika (Ruth Beeckmans) die Idy (Welket Bungué) betrapt terwijl hij uit haar vrachtwagen wil glippen. 

Wanneer andere chauffeurs zich inlaten met de confrontatie die daarop volgt, kan Erika niet anders dan Idy weer mee aan boord nemen. Op hun reis naar het zuiden van Spanje ontstaat een onverwachte vriendschap.

Speciaal voor deze rol haalde actrice Ruth haar rijbewijs voor vrachtwagenchauffeur. Iets waar ze zelf heel trots op is. Ze had al wat geproefd van het leven omdat haar vader in een ver verleden ook een tijdje trucker was.

Showbizz24 was erbij en in het sfeerverslag kom je nog meer te weten over het verhaal van de film, een reactie van Ruth Beeckmans en enkele reacties van BV’s die de film kwamen bekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.