Interview Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’ gaat spannende tijden tegemoet: “Mijn grootste angst”
WVDS

Het leven van Nuria Gilizintinova veranderde plots nadat ze deelnam aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd een bekende Vlaming en dat bracht heel wat drukte met zich mee, waardoor ze nog maar weinig tijd over had voor zichzelf.

Nuria zag zich bijna in een burn-out belanden en dat was voor ook Stijn niet altijd makkelijk. “Ik blijf wel altijd de aanwezige mama. Ik heb dat altijd zo gewild en ik blijf dat doen. Maar het is vooral Stijn die soms de volle lading krijgt wanneer ik me slecht voel. Hij is er dan om te zeggen dat ik niet goed bezig ben, en terecht.”

“Stijn is mijn klankbord en soms is het genoeg dat ik gewoon mijn ideeën luidop tegen hem uitspreek. Hij helpt me zo onrechtstreeks wel met beslissingen nemen. Ik ben heel blij dat hij er is om te luisteren.”

“De laatste maanden heb ik het nog steeds iets drukker dan ik zou willen, maar de verjaardag van Théodore is mijn laatste werkdag in het ziekenhuis. Daarna ga ik me veel meer toespitsen op digital content creation. Het is spannend en tegelijkertijd heel beangstigend.”

“Het is alweer een nieuw hoofdstuk voor mij en heel spannend. Ik moet die kans grijpen, anders zal ik de rest van mijn dagen spijt hebben dat ik het niet gedaan heb. En dat is eigenlijk mijn grootste angst.”

Bekijk het volledige gesprek met Nuria via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.