Interview Nuria en Stijn zouden zelf ook nog wel willen deelnemen aan dit fonkelnieuw tv-programma: “Helemaal iets voor ons”
PMN

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke namen deel aan het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen zijn we al 8 jaar en twee kindjes verder. 
 

Momenteel zijn er naast ‘Blind Getrouwd’ nog enkele nieuwe formats op televisie waarin koppels hun ja-woord geven. Wij vroegen aan Nuria en Stijn of ze deze programma’s ook volgen.

In eerste instantie vragen we hen wat ze denken over het magische avontuur dat koppels aangaan in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’. Een programma gepresenteerd door Ruth Beeckmans.

“Ik zie Ruth heel graag presenteren. Ik heb een heel grote affectie voor haar. Het is een fantastisch programma”, klinkt het bij Nuria.

En dan begint Nuria spontaan over het allernieuwste datingprogramma: ‘Gestrand op Honeymoon Island’ dat op VTM 2 wordt uitgezonden. Deze realityshow combineert blind trouwen en survival.

“Dat is top, helemaal iets voor ons”, geeft Nuria toe en Stijn is even enthousiast. Maar zelf vinden ze nog steeds hun ‘Blind Getrouwd’ deelname de juiste manier voor hen.

“Ik denk niet, mochten ze ons zomaar voor enkele weken op een onbewoond eiland droppen, dat het dan hetzelfde zou afgelopen zijn voor ons”, lacht Stijn.

Bekijk hieronder het interview met Nuria, Stijn en hun twee zoontjes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.