Nouchine Broodhaers uit ‘Big Brother’ kan tranen nauwelijks bedwingen: “Het is officieel nu”
PMN
Nouchine Broodhaers uit ‘Big Brother’ kan tranen nauwelijks bedwingen: “Het is officieel nu”
Foto: GoPlay

Nouchine Broodhaers nam deel aan ‘Big Brother’. Ze heeft in de eerste weken van dit jaar nieuws vernomen dat ze niet zo fijn vindt. Ze deelt het zelf op haar Instagram.

Nouchine Broodhaers won ‘Big Brother’ niet. Ze hield er wel een heel diepe vriendschap aan over. Nouchine leerde er Nawel kennen. De twee wonen ook samen.

Maar daar komt nu verandering in. “Het is officieel”, schrijft Nouchine op haar Instagram. “Nawel gaat verhuizen.”

Ze woonden een jaar samen. “Dankjewel om het voorbije jaar mij het leukste jaar ooit te bezorgen”, richt Nouchine zich tot Nawel. “Je was voor mij thuiskomen. Als ik thuiskom ben jij het eerste naar wie ik zoek.”
(Lees verder onder de foto)

“Als ik weer iets heb meegemaakt ben je de eerste die het weet. Wanneer ik goede raad nodig had was jij de eerste en enigste die me de beste en eerlijkste raad gaf.”

“Wat zal het hier kaal zijn zonder jou in m’n huisje. Ik krijg al kippenvel door het gedacht dat ik wil aankloppen op uw deur en wetende dat er geen reactie meer gaat zijn.”

“Niet alleen mijn beste vriendin, maar mijn soulmate, mijn partner, mijn stukje hartje gaat mee. Ik kan niet omschrijven wat je voor mij betekent en hoe intens hard ik je zal missen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nouchine Broodhaers (@nouchine_broodhaers)

Meer nieuws

Meer nieuws

.