Nog meer choquerend nieuws uit ‘The Voice Of Holland’: “Meer dan veertig slachtoffers”
PMN

Het programma ‘The Voice of Holland’ werd door RTL4 van het scherm gehaald. Er is sprake van grensoverschrijdend gedrag bij het programma.

Aran Bade is verslaggever bij ‘RTL Boulevard’. Hij kon met een kandidaat spreken die slachtoffer is geworden van grensoverschrijdend gedrag.

“We zijn er vandaag achtergekomen dat er een WhatsApp-groep is met meer dan veertig vermeende slachtoffers die zich hebben verenigd”, citeert ‘Mediacourant’ hem.

De kandidaten zijn slachtoffer geworden van meerdere personen. “Niet van Jeroen (Rietbergen, red.) alleen, maar van het hele programma The Voice of Holland en dat zegt wel iets over de ernst van de situatie.”

Meer dan veertig slachtoffers is zeer choquerend. Showbizzwatcher Rob Goossens zegt dat het moeilijk wordt om het programma nog uit te zenden nu Jeroen al bevestigde dat hij zich misdragen heeft.

“Je moet een gesprek gaan voeren met de producent, ITV, over een titel die gewoon zwaar beschadigd is”, bedenkt Rob zich.

“Het zou zomaar kunnen dat uit die gesprekken uiteindelijk zal blijken dat het niet meer mogelijk is om ‘The Voice’ in Nederland voort te zetten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.